Moderne gerechten met een klassieke basis. Pure smaken, maar vernieuwend in techniek en opmaak. Dat is hoe de kookstijl van chef-kok Rob Wijnen het beste is te omschrijven. Onze chef vindt zijn inspiratie in de seizoensproducten. De keukenbrigade werkt uitsluitend met eerlijke (streekgebonden) producten, vers van het land of de markt. Op die manier bieden wij constante kwaliteit aan al onze gasten, voor zowel de lunch als het diner.

Lunchen bij Tramhalte

Op zondag zijn wij van 12.00 tot 14.30 geopend voor de lunch.
U kunt kiezen uit ons 2 of 3 gangen lunchmenu. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze verrassingsmenu's of een keuze maken uit onze a la carte kaart. 

Dineren in Duizel

Kies uit verschillende voor- en hoofdgerechten met vlees of vis. Laat u zich graag verrassen door de chef? Dan is het verrassingsmenu (4, 5 of 6 gangen) een goede keus.

Bekijk de menukaart

Fijne wijnen van de wereld

Een mooie wijn is de perfecte aanvulling bij een goed gerecht. Wij bieden u een divers wijnaanbod uit verschillende streken. Rood, wit, rosé of een bubbel. Bij elk gerecht hebben we een passende wijn.

Bekijk de wijnkaart