Ontdek de Franse keuken van chef-kok Rob Wijnen

Moderne gerechten met een klassieke basis. Pure smaken, maar vernieuwend in techniek en opmaak. Dat is hoe de kookstijl van chef-kok Rob Wijnen het beste is te omschrijven. Onze chef vindt zijn inspiratie in de seizoensproducten. De keukenbrigade werkt uitsluitend met eerlijke (streekgebonden) producten, vers van het land of de markt. Op die manier bieden wij constante kwaliteit aan al onze gasten, voor zowel de lunch als het diner.

Lunchen bij d’Ouwe Tramhalte

Een 2-gangen lunch of alleen een rijkelijk belegd broodje of smakelijke salade. Bij d’Ouwe Tramhalte kunt u zo uitgebreid lunchen als u wilt. Ook voor bij de borrel hebben we verschillende snacks.

Bekijk de terraskaart

Bekijk de lunchkaart van restaurant d'Ouwe Tramhalte in Duizel

Dineren in Duizel

Kies uit verschillende voor- en hoofdgerechten met vlees of vis. Laat u zich graag verrassen door de chef? Dan is het verrassingsmenu (4, 5 of 6 gangen) een goede keus.

Bekijk de menukaart

Ontdek de gerechten op de menukaart van restaurant d'Ouwe Tramhalte in Duizel

Fijne wijnen van de wereld

Een mooie wijn is de perfecte aanvulling bij een goed gerecht. Wij bieden u een divers wijnaanbod uit verschillende streken. Rood, wit, rosé of een bubbel. Bij elk gerecht hebben we een passende wijn.

Bekijk de wijnkaart

Ontdek de moderne Franse keuken van restaurant d'Ouwe Tramhalte in Duizel